Novinky


PF 2010

18. 12.

Studenti a profesoři Gymnázia Karla Čapka Vám přejí pokojné prožití vánočních svátků a mnoho zdraví, štěstí a síly v novém roce.

Pokud se Vám bude po škole stýskat, mrkněte do fotogalerie či na youtube. Jistě se pobavíte.

Ježíšek: Nový Zéland

17. 11.

Ve spolupráci projektů Biologie a historie v praxi a Biologie v praxi
pořádáme přednášku cestovatele, biologa a fotografa

Mgr. Jindřicha Částky o jeho dobrodružstvích

Nový Zéland - severní ostrov

Kdy: v pátek 11.12.2009 v 14:00 v posluchárně biologie

Program: Zážitky z cest po neuvěřitelně krásné přírodě v této lokalitě. Autor vyučoval na PedF UK techniku fotografie a celá přednáška je naším vánočním dárkem na konec letošního roku... To tu ještě nebylo a kdo byl alespoň na jedné přednášce, neměl by si tento cestovatelský i společenský bonbonek nechat ujít. Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni.

Předpokládaný konec přednášky je v 15:30. Možná i přijde Ježíšek projektu Biologie v praxi .c)


Úkoly pro 2. ročník

16. 11. Vzhledem k nutné domácí rekonvalescenci 2. ročníku jsou na moodlu umístěna zadání jejich domácích úkolů. Vstupte do kurzu 2. ročník (přes tlačítko host). Kontrolu úkolů provedou příslušní vyučující v příštím týdnu.

Modernizace škol zřizovaných Stč krajem

11. 11.

Naše škola je zapojena do projektu Modernizace škol zřizovaných Středočeským krajem. Více naleznete na této stránce.


Den otevřených dveří

29. 10.

V úterý 1. prosince 2009 proběhne od 11 do 17 hodin Den otevřených dveří. Srdečně zváni jsou všichni zájemci o studium na naší škole.

Dva dny po Dnu otevřených dveří (čtvrtek 3. prosince) pořádáme v dobříšském kulturním domě akci Co se stalo (na gymnáziu)? Začínáme v 18 hodin a jedná se o představení nejvýznamnějších aktivit, které na naší škole proběhly v minulém školním roce. Na programu je již 18 bodů, a tak očekávejte pestrý a jistě zajímavý podvečer. Zveme všechny naše studenty, rodiče, přátele školy a samozřejmě i zájemce o studium.


2. vánoční ples gymnázia

17. 10.

Zveme studenty vyššího gymnázia, absolventy gymnázia i SVVŠ, rodiče a všechny přátele školy, pro které je tanec příjemnou zábavou, na Druhý vánoční (nematuritní) ples Gymnázia Karla Čapka.

5. prosince 2009 (sobota) od 20:00 - KD Stará Huť - hraje Dynamic Band Karla Čiháka

Vstupenky si lze zakoupit v kanceláři školy (pí. M. Albrechtová) od 20. 10. 2009. Nabízíme též rezervaci na e-mailu: vstupenky@gymkc.cz či telefonu: 318 521 040 (platnost rezervace 10 dnů). Prodej vstupenek bude probíhat denně od 8 do 14 hod.


Expedice? Hodiny biologie!

14. 10. V Lidových novinách vyšel v úterý 13. října ne zrovna krátký článek o projektu Biologie v praxi. Pokud nemáte noviny k dispozici, můžete si jej přečíst na stránkách projektu.

Vernisáž výstavy

8. 10.

Gymnázium Karla Čapka v Dobříš
dovoluje si Vás pozvat na VÝSTAVU prací studentů

SCUOLA PITTURA 2009

OBRAZY. SOCHY. KRESBY. OBJEKTY NA PLÁŽI.

vznikly v rámci výtvarného projektu Lido Adriano 28.8. - 6.9.2009. VERNISÁŽ VÝSTAVY - ČTVRTEK 15.10.2009 v 18 hodin v budově Gymnázia Dobříš uvede ing. Jana Tománková
hudba: Valentina Hermanová a Roman Herák


Revize elektrospotřebičů

2. 10.

S účinností od 1. září 2009 musí mít všechna zařízení zapojovaná do elektrické sítě ve škole platnou revizní zkoušku. Bez revize není povoleno zapojovat do elektrické sítě žádná zařízení. Pokud Vaše zařízení (notebook, nabíječka na mobil) nemá platnou revizi, můžete ji obdržet vestředu 21. října 2009. Od 13:30 bude v učebně ICT přítomen revizní technik, který provede (za poplatek 50 Kč) přezkoušení elektrických zařízení a vystaví potřebnou revizní zprávu.

V případě, že platnou revizi na elektrozařízení vlastníte, je nutné se také dostavit a zaevidovat (bez poplatku).


Přednáška: Kostarika

8. 9.

V rámci projektu Biologie a historie v praxi

pořádáme přednášku Adély Hamplové

Kostarika

v pátek 9.10.2009 ve 14 00 v posluchárně biologie
předpokládaný konec přednášky bude v 16 00

  • Déšť v Karibiku

  • Jak vypadá studium na kostarické EARTH University?

  • Čtyři měsíce života v deštných tropech, čtyři měsíce s tukany a opicemi, s plísní v šatníku, s denním přísunem banánů a kokosů; čtyři měsíce mezi věčně usměvavými lidmi ze všech koutů Ameriky.

  • Toulky po pralese a po mořském pobřeží, po vulkánech, po banánových plantážích.

  • Salsa, bachata, merengue.

P.S.: Neběhejte v noci po kampusu, na silnici se vyhřívají hadi…

Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni. Chcete sedět doma u počítače nebo vidět a slyšet člověka, který překvapil sebe i svoje okolí…? Přijďte se podívat na špičkové záběry z výprav, z nichž některé budete moci zažít na vlastní kůži v rámci projektu biologie a historie v praxi!!!


Oprava budovy školy - ROP

7. 9.

Vzhledem k programovým prioritám Středočeského kraje (zřizovatel školy) v tomto volebním období NEZÍSKALO Gymnázium Karla Čapka podporu pro svůj záměr zlepšení výukového prostředí školy.

Předkládaný projektový záměr byl shledán vhodným podpory. Zřizovatel se však zaměřuje na rozvoj středních odborných škol a odborných učilišť, a proto neschválil spolufinancování projektu podávaného do Regionálního operačního programu (ROP). Bez souhlasu zřizovatele nemůžeme projekt podat. Rekonstrukce střechy přístavby, sociálního zařízení, výměna oken, oprava fasády a další úpravy se tímto odkládají na neurčito.


Imatrikulace

30. 9.

V pátek 2. října 2009 proběhne v konírně dobříšského zámku slavnostní imatrikulace nově přijatých žáků Gymnázia Karla Čapka. Prima bude imatrikulována od 17:30, 1. ročník od 19:00. Sraz žáků 30 minut před začátkem.

Srdečně zveme všechny rodiče, příbuzné i přátele školy.


Rada rodičů

23. 9. Ve úterý 29. září 2009 proběhne od 17:00 setkání Rady rodičů. Zástupci jednotlivých tříd jsou srdečně zváni.

Fotosoutěž

20. 9. Předmětová komise matematiky vyhlašuje celoškolní fotografickou soutěž s matematickou tématikou: Matematika kolem nás.
Zadání:
  • Fotografie a její název mají logický vztah k matematice
  • Na fotografii se nesmí vyskytovat žádná osoba
  • Do soutěže může jeden student zaslat nejvýše tři vlastní fotografie
  • Poslední termín odevzdání fotografií do soutěže je 31. 5. 2010 (zašlete na adresu fotosoutez@gymkc.cz, uveďte jméno, příjmení a třídu)
  • Porota soutěže je sestavená z učitelů matematiky, informatiky a výtvarné výchovy
  • Výsledky soutěže a ocenění vítězů bude zveřejněno na stránkách školy nejpozději 20. 6. 2010

Změny v rozvrhu

17. 9. K 21. září 2009 byly provedeny změny v rozvrhu a obsazení učeben. Aktualizované rozvrhy jsou již k dispozici na tomto webu (po přihlášení), ve škole Vám je předají třídní. Jedná se o změny kosmetické (v pořadí předmětů, v obsazení učeben), nasazení odpoledního vyučování nebylo změněno.

Rozvrh / suplování 2. - 9. září

1. 9. suplování do 9. září (včetně) bude z technických důvodů dostupné pouze v budově školy.

Soutěž TOPREGION

3. 8. Projekt Biologie v praxi byl nominován do celostátní soutěže TOPREGION. Prosím, podpořte náš projekt svým hlasem v anketě. Díky

TAK TO BYLO TAK TO BUDE

28. 8. V rámci projektu Biologie a historie v praxi pořádáme přednášku Ondřeje Bílého TAK TO BYLO TAK TO BUDE Kdy: v pátek 4.9.2009 v 13 15 v posluchárně biologie předpokládaný konec přednášky bude v 15 00 PROGRAM: Promítnutí a stručné zhodnocení akcí v létě 2009 - měl by být k dispozici i film z Ukrajiny !!! Projekce a prezentace akcí na příští prázdniny Albánie a Č. Hora – hory, památky a moře Bulharsko – pohoří Rila a Pirin  Rumunsko – pohoří Trascaul a Bihor Prezentace nových filmů z projektu Biologie v praxi ! a nové informace o budoucích expedicích... Témata dalších dojednaných přednášek do budoucna. Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni…:-) Přijďte se podívat na záběry z výprav, které budete moci zažít na vlastní kůži v rámci projektu biologie a historie v praxi.

Rozvrh hodin

26. 8. Rozvrh hodin je dostupný na internetových stránkách školy - po přihlášení.
Rozvrh prvního ročníku a primy.

Zveřejněný rozvrh je bez záruky, aktuální verze bude dostupná ve škole 1. září.
*** aktualizace rozvrhu 28.8.2009, 11:30

Úřední hodiny/ Akce v prvním týdnu školy

18. 8. V týdnu 24. - 28. srpna se přesouvají úřední hodiny na dny 26. - 28. (středa až pátek), 9:00 - 11:00.

Další informace:

Nabídka zaměstnání

11. 8.
Gymnázium Karla Čapka hledá vyučujícího dějepisu (nástup 1. září 2009). V  případě zájmu kontaktujte vedení školy - tel: 318-521-040 (úterý 9 - 11 hod), e-mail:  post@gymkc.cz.
Místo již bylo obsazeno


Konec provozu e-mailových schránek

7. 7.

Z kapacitních důvodů budou od 15. srpna 2009 ZRUŠENY všechny e-mailové schránky žáků zřízené na doméně gymkc.cz. Tyto schránky mají tvar uživatel@gymkc.cz. Vzhledem k počtu schránek a množství nevyžádané pošty docházející na doménu gymkc.cz jsme se rozhodli pro zrušení žákovských e-mailových schránek.

Zazálohujte si prosím své zprávy do poloviny srpna, po 15.8. nebudou již dostupné. V případě nutnosti je možné k Vaší bývalé schránce vytvořit takzvané přesměrování (zprávy odeslané na Vaši schránku uživatel@gymkc.cz budou přeposlány na jinou e-mailovou adresu, např. uživatel@seznam.cz. Pokud si přejete nastavit přesměrování, dejte prosím vědět na maila webmaster@gymkc.cz)

Zrušení schránek se netýká schránek založených po 30.7.2009. Ty jsou provozovány na jiných server a poznáte je snadno - adresy mají tvar: uživatel@gymkc.net. Ani e-mailů učitelů se toto opatření nedotkne.

E-mailové schránky a doménu gymkc.cz od září 2009 převádíme k jinému hostingu a hromadný převod současných 274 poštovních schránek není možný.


Informace k maturitním zkouškám

13. 7. Od školního roku 2009/10 je zaváděna nová maturitní zkouška. Informace o jejím konání na naší škole najdete na této stránce.

Úřední hodiny o prázdninách

22. 6. každé úterý 9 – 11 hod

Organizace konce školního roku

16. 6.

Po projednání se zřizovatelem a zástupci žáků ředitelka školy vyhlásila na pondělí 29. a úterý 30. června ŘEDITELSKÉ VOLNO.

Z toho důvodu budou výroční vysvědčení předána již v pátek 26. června 2009. Školní rok 2009/2010 začíná v úterý 1. 9. 2009.


Rozhled

16. 6.

Ve dnech 24. 6. a 25. 6. proběhne pro studenty tříd tercie, kvarty, kvinty a 1. ročníku blok přednášek, besed a sportovních aktivit v rámci projektu ROZHLED. Za finanční podpory Humanitárního fondu Středočeského kraje se naši studenti seznámí s problematikou poruch příjmu potravy, HIV, problematikou výživy sportovců, zdravým životním stylem, ochranou zdraví a života v krizových situacích a dalšími souvisejícími tématy.

Danou problematiku našim studentům přijedou objasnit: MUDr. Lidmila Hamplová (odborník na poruchy příjmu potravy), Oldřich Bašta (lektor České společnosti AIDS pomoc), Eva Rudolfová, DiS. (diplomovaný fyzioterapeut, profesionální osobní trenér v oblasti fitness, kulturistiky a aerobicu, absolvent metody Stop bolesti, reprezentantka ČR ve fitness a bodyfitness) a lektoři z Občanského sdružení Tilius, o.s. (Občanské sdružení Tilius nabízí volnočasové a branné aktivity pro širokou veřejnost, zejména pro mladé lidi, kteří tvoří nejvíce ohroženou skupinu ve společnosti).

Pěkné a přínosné zážitky během těchto dvou dnů přejí koordinátoři projektu Z. Čapková a J. Sprengerová


Zrušení termínu konkurzního řízení

13. 6.

Rada kraje po projednání ruší z organizačních důvodů termíny konání konkurzních řízení na funkce ředitele škol a školských zařízení: Gymnázium Karla Čapka, Dobříš, Školní 1530, se sídlem Školní 1530, 263 80 Dobříš, IČ 61 100 331

[zdroj: Středočeský kraj]


Maturitní zkoušky

18. 5.

Konečný výsledek maturitních zkoušek:

4. ročník
maturovalo 26 žáků: prospělo 18, s vyznamenáním 8 (z toho 3 samé výborné)

oktáva
maturovalo 28 žáků: prospělo 12, s vyznamenáním 15 (z toho 10 samé výborné), neprospěl 1


Maturitní zkoušky

14. 5.

Ve čtvrtém květnovém týdnu od 18. do 21. května probíhají ve škole maturitní zkoušky. Rozvrhy hodin na pondělí až čtvrtek budou umístěny pouze v budově školy, suplování se na www stránky školy vrátí v pátek 22.5.


Sportovní kurzy 2009, lyže 2010

9. 4. Na stránkách Školního sportovního klubu naleznete informace a přihlášky na letní vodácké a zimní lyžařské kurzy.

Maturitní písemná práce z Čj

7. 4. Žáci oktávy a 4. ročníku si dnes vylosovali tato témata:
  1. Stačí nám k životu jen věci potřebné? Jaká je role zbytečností?
    - úvaha
  2. I tak to může být
    - názorový článek do novin
  3. Řidičák
    - fejeton
  4. Řeka očima vodáka
    - subjektivně zabarvený popis
Klidnou mysl a pevnou ruku!

2. kolo přijímacího řízení

28. 4.

do 1. ročníku čtyřletého studia, obor vzdělávání 79-41-K/41

Vyhlašuji v souladu s § 60 odst. 10 zákona č. 561/2004 Sb. 2. kolo přijímacího řízení ke střednímu vzdělávání na gymnáziu do 1. ročníku oboru vzdělávání 79-41-K/41 Gymnázium, denní forma vzdělávání.

Termín přijímacího řízení: 12. květen 2009
Termín pro odevzdání přihlášek: 6. květen 2009 (nejlépe doručit osobně)
Kritéria přijímacího řízení: stejná jako pro 1. kolo přijímacího řízení, uvedena na www.gymkc.cz
Počet přijímaných uchazečů: 8

Mgr. Zdeňka Cimická, ředitelka školy


Seznam přijatých žáků do primy

27. 4.

Žáci přijatí ke studiu do oboru vzdělávání 79-41-K/81 (bez záruky)

O/09/10, O/09/01, O/09/49, O/09/29, O/09/11, O/09/06, O/09/17, O/09/08, O/09/34, O/09/44, O/09/18, O/09/47, O/09/13, O/09/25, O/09/33, O/09/31, O/09/26, O/09/22, O/09/50, O/09/12, O/09/03, O/09/35, O/09/02, O/09/42, O/09/48, O/09/37, O/09/07, O/09/54, O/09/39

Rozhodnutí o přijetí (nebo nepřijetí) uchazeče může zákonný zástupce vyzvednout osobně 27. dubna 2009 od 14:00 do 17:00 hodin nebo 28. dubna 2009 od 8:00 do 12:00 hodin v ředitelně Gymnázia Karla Čapka v Dobříši. Současně lze odevzdat zápisový lístek přijatého uchazeče. U nepřijatého uchazeče poskytneme informace o dalších možnostech.

Nevyzvednutá rozhodnutí o výsledku přijímacího řízení budou 28. dubna 2009 po 12. hodině odeslána zákonnému zástupci do vlastních rukou. Upozorňujeme na následující:

  • uložení rozhodnutí na poště zkráceno na 5 dnů
  • lhůta pro odvolání 3 pracovní dny
  • zápisový lístek odevzdat na zvolenou školu do 5 dnů ode dne doručení rozhodnutí o přijetí

Výsledky přijímacího řízení

23. 4.

Výsledky přijímacího řízení budou zveřejněny pravděpodobně v pondělí, 27. dubna 2009 po 14:00. Naleznete je na webových stránkách a u hlavního vchodu do školy.


Přednáška o Asii

6. 3.
tibet

V rámci projektu Biologie a historie v praxi pořádáme

Přednášku Pavla Miškovského
o jeho cestách po Asii

Tibet

Kdy: v pátek 20.3.2009 v 14.00 v posluchárně biologie
Program: Zážitky z cest do Tibetu v r. 1994 a 1997, v letech kdy byl ještě skoro úplně uzavřen světu.

Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni...


Přednáška: Jihovýchodní Asie

27. 3.

V rámci projektu Biologie a historie v praxi

pořádáme přednášku Jany Sprengerové

Jihovýchodní Asie
Malajsie

Kdy: v pátek 24.4.2009 v 14.00 v posluchárně biologie

Program: Promítání fotek, ukázky předmětů a poutavé příběhy a vyprávění jak z pralesních částí, tak i z civilizace Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni…


Video z Moravského krasu

25. 3. Na stránkách projektu Biologie v praxi najdete video z unikátní expedice do hlubin Moravského krasu. Naši studenti se podíleli na objevu nového dómu v místech, kde se o jeho nalezení snaží jeskyňáři již 6 let.

Rada rodičů

23. 3. Dne 24. března 2009 se ve studovně od 17:00 koná schůze Rady rodičů.

Kandík psí zub

23. 3.

Konečně začalo jaro se vším všudy a letos poprvé jsme měli slunečné a celkem teplé počasí. V pátek jsme dorazili vlakem do vesničky Luka pod Medníkem a ubytovali jsme se v příjemné chatičce a na zahradě, kterou nám zadarmo pronajal Přemysl Vacek, kterému patří veliký dík, protože bez jeho pomoci by tato expedice nemohla mít třídenní rozměr.

Článek pokračuje na stránkách projektu Biologie v praxi.


Zvolte si správně seminář

2. 3.

V pátek 6.3. 2009 proběhnou informační schůzky k volbě seminářů na škol. rok 2009 – 2010 pro studenty 1.roč a kvinty; 2.roč a sexty; 3.roč a septimy.

ČAS:
8:10 – 8:45 první kolo
8:55 – 9:15 druhé kolo
9:20 – 9:40 třetí kolo

MÍSTO:
určené třídy v budově GKČD - viz rozpis na nástěnce

Semináře představí jednotliví vyučující. Budou hovořit o jejich náplni i uplatnění, budou zodpovídat dotazy studentů apod. Očekávaný výsledek je samostatná odpovědná a promyšlená volba semináře studentem do května 2009. O podrobnostech organizace informují třídní profesoři event. Mgr. Marcela Cypriánová. Rozpis schůzek bude k dispozici od 3.3. 2009 pouze v budově školy.

Nabídka seminářů pro škol. rok 2009 – 2010

Sexta a 2. roč. (= současná V. a 1.r.) – seminář z matematiky SCM, biologie SCB, společenských věd SVS, ruský jazyk RUJ

Septima a 3. roč. (= současná VI. a 2.roč) – seminář ze zeměpisu SCZ, chemie SCH, literární LTS, pedagogicko psychologický PPS, informatika a programování INP
Konverzace v jazycích: anglickém KAJ, německém KNJ. francouzském KFJ

Oktáva a 4. roč (= současná VII. a 3.roč) – seminář z dějepisu SCD, zeměpisu SCZ, fyziky SCF, informatika v ekonomice EKO


Světová škola

3. 2.

Společnost Člověk v tísni zahájila v r.2006 projekt Světová škola. Cílem projektu je podpořit učitele a žáky při výuce aktuálních globálních témat za využití metod aktivního učení.

Výše uvedeného projektu se účastní studenti, které problematika globálních témat zajímá a kteří by Gymnáziu Karla Čapka v Dobříši chtěli pomoci získat certifikovanou značku Světová škola. Vítáme vstřícnou pomoc a spolupráci MěÚ Dobříš. Aktuální výsledky a zajímavosti pracovního týmu budou průběžně zveřejňovány.

Mgr. Jarmila  Bendová - koordinátorka projektu

Světová škola

Maturitní ples oktávy

25. 2. Ples oktávySrdečně zveme všechny absolventy, rodiče a přátele školy na maturitní ples oktávy, který se koná v sobotu 7. března. Info o vstupenkách - v oktávě.

Do plesu zbývá:
Loading...

Aktualizace webu

22. 2. přes víkend došlo k mírným úpravám funkcí webu školy. Součástí úprav byla integrace fotogalerií projektu Biologie v praxi. V případě, že narazíte na nějaké problémy s funkčností stránek, napište prosím do fóra.

Změny rozvrhu úterý

2. 2.

Poznámky k rozvrhu 3.února 2009

(uvedeny jsou pouze změny, ostatní vyučovací hodiny podle platného rozvrhu od 2.2.)

PRIMA 2. a 3. hodina výchovný koncert v KD + Mgr. Bendová, 6. hodina TEV dívky se nekoná, BIO 1. hodina vyučuje Mgr. Cypriánová

SEKUNDA 2. a 3. hodina výchovný koncert v KD + Mgr. Rašková

TERCIE 2. a 3. hodina výchovný koncert v KD + Mgr .Čeledová, 5. hod TEV dívky = supl Mgr. Rašková

KVARTA 2. a 3. hodina výchovný koncert v KD + Jana Malá

KVINTA 4. a 5. hodina výchovný koncert v KD + Jana Malá

1. ročník 2. hodina = VYV spoj  Anna Vančátová, 4. a 5. hodina výchovný koncert v KD + RNDr. Máchová

SEXTA 3. hodina  = VYV spoj Anna  Vančátová v pracovně VYV na GKČ, 4. a 5. hodina výchovný koncert v KD + Anna Vančátová

2. ročník 2. hodina = MAT  = supl  Mgr. Miškovský, 4. a 5. hodina výchovný koncert v KD + PhDr. Kynčlová + Mgr .Svojitková

3. ročník a septima žádné změny

4. ročník - BIO vyučuje Mgr. Bílý, chemický seminář se nekoná - zadaná domácí práce

Oktáva  -  Chemický seminář se nekoná, zadaná domácí práce

Zastupující třídní učitelé:
2.2. až 6.2. 2009 Septima Mgr. Rašková, Kvinta Mgr. Vondráček


Irán a Pákistán

18. 2.

V rámci projektu Biologie a historie v praxi
pořádáme pokračování neobvyklé přednášky
Mgr. Pavly Špringerové

o jejích cestách po Asii
Irán a Pákistán

Kdy: v pátek 20.2.2009 v 14.00 v aule

Program: Fantastické fotky - kdo byl na první přednášce, ví o čem je řeč:-) Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni… Přijďte se podívat na záběry z nádherné a ne úplně bezpečné výpravy do světa, který Evropané stále ještě moc nechápou.


Hávarie vody

1. 2.

V  důsledku havárie vodovodu a následném možném poškození elektrické sítě v budově školy bude v pondělí 2. února 2009 omezený provoz školy.

Žáci, které rodiče omluví u jejich třídního učitele (do 2. 2. 10:00, telefonem či elektronicky), nemusí přijít do školy. Pro ostatní proběhne výuka pouze do 11:40.

Aktualizace 1.2. 18:10: Havárie vody je již samozřejmě vyřešena, musí být ale provedena kontrola rozvodů elektřiny! Proto výše uvedená zpráva platí. V úterý 3.2. bude pravděpodobně probíhat vyučování dle rozvrhu.


Výzva k podání nabídek - interakt tabule

5. 1. Gymnázium Karla Čapka, Dobříš vyhlašuje výzvu k podání nabídek na pořízení dvou interaktivních tabulí. Lhůta pro podávání nabídek je 19.1.2009 8:00 - 21.1.2009 14:00. Více informací najdete v zadávací dokumentaci.

Irán a Pákistán

28. 1.

V rámci projektu Biologie a historie v praxi
pořádáme pokračování neobvyklé přednášky
Mgr. Pavly Špringerové

o jejích cestách po Asii
Irán a Pákistán

Kdy: v pátek 20.2.2009 v 14.00 v aule

Program: Fantastické fotky - kdo byl na první přednášce, ví o čem je řeč:-) Všichni zájemci o cestování, přírodu a nevšední zážitky jsou vítáni… Přijďte se podívat na záběry z nádherné a ne úplně bezpečné výpravy do světa, který Evropané stále ještě moc nechápou.


Pololetní statistiky

26. 1.

Celkový průměrný prospěch 1.75852

Stupeň prospěl s vyznamenáním 111 žáků
prospěchu hodnocení prospěl 225 žáků
neprospěl 9 žáků
nehodnocen 6 žáků


Výzva k podání nabídek - ICT

13. 1. Gymnázium Karla Čapka, Dobříš vyhlašuje výzvu k podání nabídek na pořízení počítačového vybavení. Lhůta pro podávání nabídek je 23.1.2009 8:00 - 26.1.2009 14:00. Více informací najdete v zadávací dokumentaci.